Fit for fight igen

Ah veckan har inneburit lite snuva och feber hos både mig och Parveln men nu känns det som vi är på g igen.
I måndags var vi friska, eller i alla fall kände oss friska, och var på babysim. Vi var där tidigt så vi hade bassängen nästan för oss själva en stund och Parveln låg mest och spanade i magläge. Efter ett tag kom han i gång med benrörelser och sen gick det inte att sluta. Han dök mycket bättre och fick inte panik när han fick vatten på huvudet eller en kallsup. Vi hoppas att Fredrik kan vara med nästa gång.
Efteråt hämtade jag Fredrik och vi åkte hälsade på lilla H som bara var en vecka gammal då. Parveln kändes som en jätte bredvid. Var tvungen att kolla på kort när jag kom hem för att påminnas om att han också var så där liten och späd i början.

I tisdags var vi på babyrytmik i Herrhagskyrkan men vi missade typ hela för jag missförstod att det inte var drop-in. Men det lilla vi var med på kändes ok och vi ska nog gå nästa vecka igen.
Efter rytmiken blev det lunch på stan med några från föräldragruppen och vi var på Söta grodan, gamla Åhléns-restaurangen. Bra mat och stort nog för att inte känna att man tar upp all plats då man är några med barnvagnar. Gilla!

I onsdags var vi på BVC och skulle på halvårskontroll men läkaren var sjuk så det blev bara vanlig koll. Nästan 70 cm och 7800 g och det är nog dags för storlek 74 snart då 68 sitter lite tajt och vissa ärmar börjar bli för korta. Nästa besök är inte förrän vid 10 månader och det känns ju jättelångt bort. Ska ändå gå in och väga med jämna mellanrum.
På kvällen blev både jag och Parveln sämre. Jag fick ont i halsen, huvudvärk och allmänt snuvig och Parveln var kinkig och fick feber. Torsdagen var lite bättre men blev sämre på kvällen igen men i går var vi feber fri men lite hängiga.

Nu blir det java med vänner på stan. Kameran ska med då det är härligt höstväder.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s