Soft söndag

I torsdag hade vi riktigt tur med vädret när vi hade avslutning med jobbet. Middag hemma hos en kollega på Kroppkärr i solskenet. God mat och trevligt och avslappnat i trädgården, precis som man önskar en fin sommarkväll. Men det kändes också som en riktig avslutning. Efter sommaren blir vi uppdelade och flera av oss går i pension eller flyttas till andra arbetsplatser på grund av att vår skola läggs ner. Ska lämna tillbaka nycklarna till veckan och det kommer kännas konstigt.

I fredags var det träff med föräldragruppen på BVC. Vi pratade en del om säkerhet. Nu blir det inga fler träffar via BVC utan på eget initiativ. Men det ska väl inte vara så svårt.

I går gick vi ner till Sandgrundsudden och hejade på alla som var med i Karlstad stadslopp. Man blev riktigt sugen på att vara med. Säger en som inte gillar att springa men nästa år ska jag vara med. Jag var med 2010 och har en tid som jag vill förbättra.
På kvällen var vi hemma hos ett par vänner och grillade och hade en mycket trevlig lördagskväll.

I dag har det inte hänt mycket men det har varit så slappt och gött. Vi var trötta och sov till halv tolv. Tack Parveln (och Fredrik). Sen har vi myst tillsammans i gymmet eller i sängen hela dagen. Det blev en liten promenad ner till Ica men sen hem igen till myskläder och säng. Nu mat, sen film och ostbågar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s