En vecka!

I dag är Parveln en vecka! Vi har haft en ganska arbetsam vecka men det har också varit många mysiga stunder. PKU-testet gick bra att ta och Adrian visade sin bästa sida genom att bajsa på läkaren. I torsdags hade vi besök från BVC och vi gick igenom journalen från förlossningen bland annat och Adrian hade bra Apgarpoäng. Sen visade Adrian sin bästa sida igen genom att kissa på sköterskan. Vi kämpar på med hud mot hud och amningen och det går sakta men säkert framåt. Adrian sover mycket och verkar ändå mesta dels nöjd och det är det viktigaste. Vi ska till BVC på måndag eftersom han har gått ner lite i vikt. Han gick inte ner i vikt de första 2 dygnen som de flesta bebisar utan nu under veckan.
Men jag är så glad och tacksam att ha Fredrik här hemma och det vore väldigt tungt utan honom. Han har fått vara med om många hormonsvängar den senaste tiden. Tack älskling för ditt stora tålamod och stöd!!
Tre dagar i rad nu har vi ändå fått till en liten promenad med vagnen i det fina vädret. Så skönt att komma ut en liten stund för en nypa frisk luft.

Mys med Parveln

I’m a sleeping tiger
Annonser

One thought on “En vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s