Helgen

I fredags orkade vi inte laga middag utan hämtade pizza från Napoli. För min del orkade jag inte så mycket mer efter det utan gick och lade mig tidigt. Så osocial men så skönt.

I går blev det en kort promenad i det fina vintervädret innan vi mötte upp vänner för en fika på stan. Tyvärr kan jag inte gå så fort nu och jag fick väldigt ont i ryggslutet. Jag ångrade att jag inte tog med mig tensapparaten. Den är ju väldigt liten och smidig och jag är mer och mer imponerad av den. Efter fikan på stan behövde jag vila ryggen men var tydligen väldigt trött (och Fredrik också tydligen) och somnade gott i sängen. När vi vaknade packade vi BB-väskan och det känns bra att den är förberedd så gott som det går inför dagen D. På kvällen gjorde vi god middag och såg tv-serier.

I dag har Fredrik röjt i källaren och jag har haft det skönt i soffan. Kollat tv och stickat. Parveln har börjat röra på sig så det verkligen trycker neråt men även syns utåt. Inga direkta sparkar utan stora rörelser. Det börjar väl bli trångt. I går fick vi se ett riktigt magspel. Tur att man vet att det är en bebis imagen och ingen alien.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s